016


Liikaa tapahtumia liian lyhyen ajan sisällä.

Marraskuun aikana tosiaan oli tapahtunut aivan liikaa. Minulla oli polvilääkäri, olen rampannut autokoulussa, ajellut pitkin maakuntia... Ennen kaikkea oli kolme tapahtumaa ylitse kaiken. Elokuva Joensuussa, Bring Me The Horizonin keikka ja ulosajo.

Kaikista tapahtumista ensimmäisin. Olin Hiljan ja hänen äidinsä kanssa Joensuussa katsomassa "We Are X" niminen dokumentti-elokuva. Yhteensä kilometrejä tuli yli 1000 ja ajotuntejakin ainakin 12. Se elokuva kertoo ehkä maailman kuuluisimmasta mutta epätunnetuinmasta bändistä X Japanista. Kuulin bändistä ensimmäisen kerran jo yläasteaikoina, mutta se jäi vain siihen. Nyt viimeisen vuoden aikana olenkin jo periaatteessa isokin fani. En malta odottaa maaliskuuta: lähden Britteihin katsomaan kyseistä bändiä livenä!

BMTH:n keikka pähkinänkuoressa: 12 tuntia jonotusta, helvetinmoinen kylmyys, paskaa ruokaa, mahtava keikka eturivissä. Olen kerran ennenkin nähnyt bändin livenä, mutta tämä keikka oli paljon parempi. Lava oli todella hieno ja sain jopa kätellä Oliveriä!
Olin siellä ystäväni Aleksin kanssa. Hän osti liput synttärilahjaksi.

Ja viimeisenä, ei niin toivottuna, ulosajo. Normaali maanantaiaamu. Lähdimme aamulla kello 5.00 Hiljan kanssa ajelemaan Hiljan työpaikalle. Emme ajaneet kuin alle puoli kilometriä kun löysimme itsemme ojasta. Tuulilasi oli jäätynyt sisältä että ulkoa ajon aikana totaalisesti ja sitten rekka päätti tulla vastaan, näkyvyys nolla ja ojaan. Autoon tuli muutamia pieniä lommoja, mutta meille ei käynyt mitään. Oikeastaan, se oja oli enemmänkin kuin rotko. Jyrkkä mäki alaspäin. Mutta hengissä selvittiin traumoineen päivineen.

En ole jaksanut kirjoittaa moneen kuuhun ja nytkin suorastaan pakotin itseni tähän. Anteeksi, kiitos, näkemiin.

♥ Joona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti